Кулинарен базар в подкрепа на Маги на 22 март

Сдружение „Бъдеще за децата“ с подкрепа на местния бизнес и приятели организира благотворителен кулинарен базар в подкрепа на Маги, диагностицирана с тежко заболяване  – увреждане на гръбначния стълб. Тя и нейното семейство се нуждаят от нашата помощ, за да може да живее нормално, както всички деца. Сумата, която е необходима за операция в Германия, е близо 50 000 евро. Тя е непосилна за тях, а интервенцията е насрочена за 24 май.

Базарът ще се състои в деня на Първа пролет – на 22.03.2022 г., от 16:00 до 17:30 ч., в двора на Комплекса за социални услуги за деца и семейства на ул. „Войнишка“ 25 (северно от парк Розариум). Освен сладкарски цехове и пекарни от град Казанлък, в кулинарното събитие са подадени заявки за участие и от отделни физически лица, които с удоволствие прегръщат каузата.

Организатори са Работилничка „Бисквитките“, Сдружение „Бъдеще за децата“ и екип „Ангелите“ от Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм – гр. Казанлък, с ръководител Мая Глушкова, работещи по проект „Стъпи на върха“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram