Кметът Цонев благодари на ангажираните в празника на Гурково

Благодарствен адрес отправи кметът на Община Гурково Мариан Цонев до ангажираните в организацията на Празника на община Гурково и традиционното „Био рали с магарешки каручки – Гурково 2022“, провел се на 3 и 4 септември. В адреса се казва:

ДО СЛУЖИТЕЛИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ ОТ ОБЩИНА ГУРКОВО И

ВСИЧКИ АНГАЖИРАНИ В ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ПРАЗНИКА НА ОБЩИНА ГУРКОВО И

ХХХІІІ-ТО ИЗДАНИЕ НА „БИО РАЛИ С МАГАРЕШКИ КАРУЧКИ – ГУРКОВО 2022“

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

Празника на община Гурково и ХХХІІІ –то издание на традиционното „Био рали с магарешки каручки – Гурково 2022“,които се проведоха на 3 и 4 септември 2022 год. са вече в историята, затова днес отправям своята искрена благодарност към всички ангажирани в него.

На първо място бих желал да благодаря на екипа от Общинска администрация, звената „Местни дейности“,Общински съвет гр.Гурково и НЧ „Войвода Генчо Къргов-1920“ гр.Гурково, които за поредна година надскочиха себе си и доказаха, че късите срокове не са граници, които спират желанието за постигане на високо качество. Благодаря от сърце на всички дарители, които прегърнаха идеята ни и активно взеха партньорско участие в организирането на празниците. Благодаря на вицепрезидента на Република България, която уважи празника ни. „Иска ми се на места като това да има повече финанси, за да можем да проследим дългата българска история“. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова, която беше официален гост на празника на град Гурково – 4 септември . „Казват, че в централната част на България това място е едно от най-старите. Знаем още от детските книжки, че по тези земи са се заселвали там, където има магия, а когато четем историята на Гурково, виждаме, че това е хиляди години назад“, посочи тя.

Всички Вие направихте реклама на ГУРКОВО и региона, което за нас е истинска чест.

Любими изпълнители на популярна музика бяха посрещнати и аплодирани с възторг от публиката. Запомнящо се бе и участието на „Багатури“.

В тази връзка благодаря на всички изпълнители, почитатели, професионални фотографи и любители. Благодаря на медийните ни партньори и журналистите, които отразяваха събитието ни, както и на Фейсбук приятелите ни, които разпространяваха всяка наша публикация и по този начин празникът ни стигна до всяко кътче на България, че и по света!

Благодаря на състезателите, които взеха участие в ралито, на Държавно горско стопанство- Гурково , на всички, заети с провеждането на Септемврийските празници.

Не на последно място се обръщам с признателност за професионализма и към РУ на МВР – участък Гурково, Център за спешна медицинска помощ, Районна Служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ –Гурково, които изпълняваха всеотдайно задълженията си и се присъединиха към идеята общината да се превърне в сигурно място за всички гости, участници, посетители и туристи по време на празниците .

Сърдечно благодаря!

С уважение,

МАРИАН ЦОНЕВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ГУРКОВО

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram