Кметът на Овощник Иван Колев към ГЕРБ и Галина Стоянова: Жалки сте!

Единственият кмет от БСП на територията на община Казанлък – Иван Колев, алармира чрез Фейсбук за груб тон и заплахи, отправени му по телефона от общинския кмет – Галина Стоянова.

Кметът на село Овощник Иван Колев твърди, че в телефонен разговор Стоянова се е заканила: „Отсега нататък ще видиш ти“. Причина за гневния монолог било отсъствието на кмета Колев от събрание но ГЕРБ в селото, което според Галина Стоянова било „неуважение“.

Колев е кмет вече пети мандат и успя да пребори конкуренцията от ГЕРБ на Местни избори 2019, така той стана единствения кмет от БСП сред 19-те селища на община Казанлък.

Ето и целият текст от статуса на кмета Иван Колев:

„Е не…неиздържам, това повече не може да продължава така.Изключително съм разочарован,огорчен,но най-вече възмутен от поведението на висш общински администратор в община Казанлък, а именно – самият кмет на общината – г-жа Галина Стоянова. Г-жа Стоянова си позволи да се държи нагло,гневно и безскрупулно в телефонен разговор с мен. Причината за избухването и придружено и със заплахи е фактът, че не съм посетил снощното събрание на общинските съветници на ГЕРБ в с.Овщник. На събранието е присъствал и председателя на Общински съвет Казанлък – Николай Златанов /ГЕРБ/ и това, че не съм отишъл специално да го поздравя, се счита от г-жа Стоянова за особенно неуважение и „от тук нататък ще работиш без общинския съвет“ ми се закани в слушалката /каквото и да означава това/ и завърши с „толкова глезотии съм ти изпълнявала, но от сега нататък ще видиш ти“. Така и неразбрах какви „глезотии“ е изпълнявала на територията на с.Овощник, но обещавам да я запитам и разбера следващия път. Г-жо Стоянова припомням Ви ,че аз съм кмет на с.Овощник – пети мандат. Избран съм с гласовете на БСП и нито като човек,нито като кмет съм длъжен да посещавам сбирки на вашата партия ГЕРБ. Избран съм на мажоритарни избори и Вие не сте ми началник, въпреки ,че се опитвате да се държите като такъв. И последно, колко ниско може да падне един общински кмет, за да си позволи да заплашва един кмет на населено място, за това че чинно не е присъствал на събрание в селото организирано от тяхната партия ГЕРБ?Жалки сте!“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram