За 30-тия си рожден ден Радио „Вис виталис“ с подаръци за казанлъчани и гостите им

Наред с рекламно-информационната брошура „Празник на розата 2022“, традиционно издавана и раздавана безплатно от Медийна група „Вис виталис“, тази година едноименното радио има още една изненада.

По повод 30-тия рожден на медиата заедно с брошурата казанлъчани и гостите на Долината на розите ще получат безплатно по четири тематични стикери. Те са посветени на обичания от всички ни Празник на розата в Казанлък и празничния повод в пресгрупата – 30-та годишнина на единственото частно радио у нас, просъществувало три десетилетия и превърнало се както в институция, така и в незаобиколим фактор в общността.

Стикерът представлява стилизирана роза, вписана в сърце, и надпис „30 години Радио „Вис виталис“ 89,3 FM“. Лепенката е подходяща за поставяне на гърба на мобилния телефон и върху дреха, и навсякъде, където фантазията ви подскаже.

Проектът на дизайна и изработката на графиката на стикерите са на ученичката от Художествената гимназия Мануела Манева. Бъдещата дизайнерка е дъщеря на дългогодишния журналист и един от емблематичните гласове на радиото Георги Манев. Тийнейджърката се включи в подготовката и организацията на 30-тия рожден на Радио „Вис виталис“ 89,3 FM.

Част от голямото семейство на Медийна група „Вис виталис“ е и екипът, който раздава брошурите и стикерите – всички усмихнати младежи и девойки, от които ще получите подаръците, са синове и дъщери на екипа на пресгрупата. Децата са съпричастни и щастливи да помагат и участват в инициативите на медийната група.

В 30-годишната история на Радио „Вис виталис“ 89,3 FM, която съвсем скоро ще можете да научите в детайли, една от най-любопитните истории е тази, че между служителите на радиото има създадени две семейства. Те са заедно и досега, едното от тях отбелязва 20 години съвместен живот, а другото – 18.

Първият сигнал на радиото прозвучава на 21 декември 1992 г. 30 години по-късно пресгрупата ще отбележи годишнината със серия от събития, както и друга не по-маловажна – 10 години от появата на сайта www.presstv.bg.

До кулминационното честване през декември, екипът е приготвил много изненади за слушателите и читателите си.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram