Георги Христов представя новия си албум „Пей сърце“ в Казанлък на 23 октомври

Ds olil

Георги Христов, един от най-иконичните певци в историята на българската музика, обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове в България с представянето на новия си албум. Наименованието на новото му турне, както и новия му албум „Пей сърце”, се очертава да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и свежо аудио звучене в изпълненията му.

Акцент на концертите тази година са най-новите песни от  албума, който беше приет в препълнена зала 1 на НДК и завърши с фурор. Последва успешно турне в летните театри, а продължението е тази есен с богата програма.

За първи път пред публиката в по малките градчета в България ще прозвучи най-новата песен на Георги Христов за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова. Тези премиерни парчета не само въздействат с музикалната си мощ, но и създават нови хоризонти на цялото му турне през 2024г, което ще премине есента и зимата през Казанлък на 23.10.; Търговище на 29.10.; Шумен на 30.10; Силистра на 31.10; Плевен на 5.11; Хасково на 7.10; Смолян на 19.11.; Сливен на 20.11.; Перник на 27.11; Петрич на 28.11.  

Новите хитове на магичния изпълнител „Две целувки”, ”Не подавай за сбогом ръка”, ”Скитникът” и др., изпълнени с топлота и емоция, характерни за характера на Георги Христов, ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите.

Всичките му песни описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. Съчетанието на Георги Христовия вълнуващ, магичен глас, с чувствените текстове, добавят допълнителен слой на емоционална интензивност към тази вечна тематика за любовта и избора.

Мощните гласови данни на Георги Христов, нестандартният му дух, чувствеността в поднасяне пред публиката, не само принася нови звуци и перспективи в българската музикална сцена, но и служи като вдъхновение за любителите на музиката.

Новият му албум, предстоящите премиери на песни и турнето му „Пей сърце”, създават вълна от красота и емоция, която преодолява културните граници и обединява хората от цяла България. Взривяващо музикално настроение, залата избухва в небивало настроение, публиката пее, танцува, а аплодисментите на бис не спират, никой не иска да има край вечерта, никой не иска да си тръгва!

А той, великият Георги Христов, се раздава на МАХ, за всеки един и любовта от душата му се лее безспир.

„Пей сърце” обещава да бъде изумителен и вълнуващ албум в кариерата на Георги Христов. Той носи не само вълнуващи музикални преживявания, но и нова надежда, и е вдъхновение за стотици хиляди фенове. Нека пеем от сърце заедно с любимия, големия глас и нека се потопим в магията на неговия талант.

Тел. за информация : 08 99 55 22 51

БИЛЕТИ в  касите на залите по места, в мрежата на Ивентим БГ, Грабо, всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи, а може и от тук:

https://www.eventim.bg/bg/tursi/?searchText=%D0%9F%D0%95%D0%99+%D0%A1%D0%AA%D0%A0%D0%A6%D0%95-+%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B5+24%D0%B3.+%D0%BD%D0%B0+%D0%93%D0%95%D0%9E%D0%A0%D0%93%D0%98+%D0%A5%D0%A0%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%92&lang=bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *