В жестоко автомеле до Крън жена остана затисната между ламарините

Жена остана в капана на ламарините, затисната в лек автомобил „Шкода“, който не спря на „Стоп“ и причини тежка катастрофа на пътя Казанлък-Шипка до Крън. Пострадалата вече е настанена в болница след намесата на пожарникари.

„Шкода“-та е пътувала от Хаджи Димитрово и включвайки се в двежението на кръстовището до Крън, отнела предимството на идващия от север автомобил „Ауди“. Последвал тежък удар, от който единият автомобил изхвърчал от пътното платно и паднал в крайпътната нива.

Страшното меле стана малко след 16:00 часа днес, движението в участъка е затруднено.

Инфарктната зона по този път често е сцена на подобни ПТП-та заради пренебрегването на знака „Стоп“ и отнемане на предимство.

Последният подобен инцидент стана там на 2 септември т.г., когато жена загина, а две деца бяха ранени.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

2 thoughts on “В жестоко автомеле до Крън жена остана затисната между ламарините

  1. Кой трябва да направи КРЪГОВО ДВИЖЕНИЕ и КОГА??? Сигурно трябва да умрат доста хора докато се задействат!!!

  2. И кога най-накрая ще се сетят да направят нещо за това кръстовище ? От север колите при ограничение 50 слизат с над 120 ! Даже и да си спрял на стопа в момента в който тръгнеш и колата от север е вече при теб ! Има толкова много начини да се ограничи скоростта , но явно чакаме да мине автобус от Македония и да изгорят 50 човека за да ни светне лампата , че е крайно наложително нещо да се направи за кръстовището на смъртта !!!

Comments are closed.