Вместо #oставка – гощавка за казанлъшка булка

Приятелки спретнаха щура изненада на бъдеща булка от Казанлък. В първия ден на месец август кумата Яна заедно с армията си от поддръжнички, подмамили бъдещата младоженка Мара, да ходят на протест в Стара Загора.

Организацията била изпипана до детайли. Били подготвени плакати с искане за „оставка“ на правителството. Предвид нажежената политическа обстановка в страната и всекидневните протести, момичетата решили, че скорошната булка няма да заподозре пъкления план.

Дамите стегнали куфарите обяснявайки на невестата, че ще и трябва повече багаж, тъй като имало вероятност заради протестите да не успеят да се върнат в Казанлък и да пренощуват навън сред протестиращите.

Когато партито се отправило към Стара Загора, кумата Яна издала заповед процесията да поеме към Бургас, защото там протестите ще ли да са по-мащабни. Стигайки до морския град, шаферките решили, че трябва да отидат до любимия бряг на булката на Свети Влас, за да изпратят залеза.

И така след стотици километри и разходки из България, моминското парти се оказало в хотел в курортното градче, в който стартирала същинската забава. Инфо за това как е протекла вечерта не получихме.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram