„Виновни“-те Мариана Попова и Веселин Плачков няколко пъти на бис в Казанлък

Творческият тандем – актьорът Веселин Плачков и певицата Марияна Попова, бе извикан няколко пъти на бис от възторжената казанлъшка публика на сцената на НЧ „Искра“, където снощи бе представен авторският му проект „Виновни“, режисиран от Христо Мутафчиев.

Злободневната тема на спектакъла, представена чрез иреална ситуация, е за изборите ни, вземането на решения – да живеем пълноценно със собствените си чувства и мисли или да вегетираме по „законодателството“ на мейнстрийма и комерса.

Многопластовата тема поставят само двама персонажи, а всъщност на сцената ролите са много повече. Проникновената игра на Марияна Попова и Веселин Плачков показа, че те владеят високите навици на импровизацията, а актьорският им хумор и ирония бяха посрещнати от реактивната публика с аплодисменти и смях.

Това е първият спектакъл в Казанлък на Веселин Плачков, откакто той е временно изпълняващ длъжността на директор на местния театър „Любомир Кабакчиев“ и убедителното му представяне дава надежда на публиката, че той ще успее да даде нов тласък и хоризонти на трупата и като мениджър.

Следва да бъде специално поздравена и Мариана Попова, която не е професионална актриса, но органичната й игра показва, че „Виновни“ не трябва да остане единственият й проект в лоното на Мелпомена.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram