Брошурата на МГ „Вис виталис“ за Празника на розата излезе въпреки короната

Различна от всички останали до сега излиза тази година рекламно-информационната брошура на Медийна група „Вис виталис“ по повод на Празника на розата.

Необичайното й съдържание се дължи на необичайното отбелязване на Празника – празник по време на пандемия.

И тази година безплатното издание ще достигне до вас идната седмица. В него ще намерите освен справочна информация, но и много реклами на местни фирми, любопитни факти и подробности от тазгодишните празнични събития, проведени в по-голямата си част онлайн, детайли от историята на розопроизводството и търговията с розовото цвете.

Поздравления от страниците на брошурата поднасят кметове на съседни общини и дългогодишни партньори на прессгрупата. Брошурата е дело на целия екип на Медийна група „Вис виталис“ – единствените права за печатни изделия с марката „Празник на розата“ и „Фестивал на розата“ са притежание на „Вис виталис – Самарски и сие“ СД.

34-те страници луксозно издание за 16-та година ще стигне и до жителите и посетителите на още три общини – Мъглиж, Павел баня и Гурково. То е подарък и символичен празничен жест към тях отстрана на медийната група и представители на бизнеса в Долината.

По традиция изданието излиза в тираж 20 000 броя, които се разпространяват безвъзмездно от екип усмихнати девойки на прессгрупата.

Брошурата може да разгледатр и на сайта ни тук:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram