Промени в движението в Казанлък от днес: По бул.“Батенберг“, „Никола Петков“ и ул.„Македония“

ПО УЛ.„СТАРОЗАГОРСКА“ СЕ ЗАБРАНЯВА ПАРКИРАНЕТО

От днес,сряда,27 септември 2023 г.,севъвежда временна организация на движението по участъци на бул. „ Княз Александър Батенберг “, в посока изток – запад. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства със затваряне на северните пътни платна по булеварда се въвеждат ограничения, както следва:

– В участъка на кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с ул.„Старозагорска“ до кръстовището с бул.„Никола Петков“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Старозагорска“, ул.„Тракия“, ул.„Капитан Петко войвода“, ул.„Кенали“ към съществуващата улична мрежа.

За облекчаване на тарфика в централна градска част по цялата ул.„Старозагорска“ се забранява престоят, спирането и паркирането на пътни превозни средства в двете посоки.

Въвежда се временна организация за движение на ППС по участъци на източните пътни платна на бул.„Никола Петков“, в посока юг – север. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства ще бъде затворено:

– В участъка на кръстовището на бул.„Никола Петков“ с бул.„Княз Александър Батенберг“ до кръстовището с ул.„Старозагорска“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Старозагорска“, ул.„Капитан Петко войвода“, ул.„Кенали“, ул.„Чаталджа“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените се налагат във връзка с проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа в града и ще продължат до 17,00 часа на 04.10.2023г., сряда, включително.

От днес, сряда, 27 септември 2023 г. се въвежда временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение на пътни превозни средства по ул.„Македония“ в Казанлък, както следва:

– в участъка  от кръстовището на ул.„Македония“ с ул.“Алеко Константинов“ до кръговото кръстовище с бул.„Освобождение“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните  улици: ул.„Христо Ботев“ –  двупосочно движение, в участъка от кръстовището с ул.„ Македония“ до кръстовището с ул.„Стара планина“, ул.„Стара планина“, ул.„Хан Крум“ към съществуващата улична мрежа.

Ограниченията в движението се налагат във във връзка с изпълнението на проект „Продължение на пешеходна зона по ул.„Генерал Скобелев“ в Казанлък“ и ще важат до 17,00 часа на 09.10.2023г., понеделник, включително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Промени в движението в Казанлък от днес: По бул.“Батенберг“, „Никола Петков“ и ул.„Македония“

  1. Община Казанлък с нова издънка, защо не разчисти от паркираните автомобили ул. „Хр. Ботев“ в участъка от паметника на Кирков до Поликлиника та. Цялото западно платно е заето, трудно се разминават два автомобила. Нали в момента участъка е двупосочен. Некадърно управление, а идват местни избори.

Comments are closed.