Право на отговор: Община Казанлък плаща за съобщения против Animal Hope, вместо да даде тези пари за храна на бездомните животни

Поредната гнусна статия на Община Казанлък, целяща да урони престижа на мен, Ивелина Недкова, като личност и на фондацията ми Animal Hope Bulgaria – Kazanlak.
Винаги съм помагала на бездомните животни и няма да спра да го правя, въпреки огромните усилия да ми бъде забранен достъпът до животните в общинския приют!
НИКОГА не съм казвала, че работя в общинския приют!!!
Помагах на общинския приют с храна и медикаменти (и не само), както и с доброволен труд през годините.

Имахме договор с Общината, за да се вижда, че сме партньори. Имах големи амбиции да вършим работата заедно и очаквания, че Общината ще започне И да контролира домашните кучета с моя помощ. Целта – да се намали притокът на бездомни към улицата и, съответно, да се пълни приюта…, да, но в годините това не се случи. От мен се очакваше само да нося даренията и да не искам нищо друго. Договорът приключи.
Аз обаче заявявам, че никога не съм спирала да помагам на животните от общинския приют!!!
Въпреки прекратения договор, почти всеки месец съм носила дарения от храна и медикаменти.Пренебрегвала съм собственият си приют, който повечето хора знаят, че е за животни инвалиди, за да помагам на нещастничетата в общинския.
Като фондация имам право да събирам дарения и да ги използвам както аз сметна за добре или както е пожелал дарителя!
На местата, където се събират хранителни дарения, е упоменато, че те са за животните на организацията.
Апелирам към съгражданите си: Не спирайте да дарявате! Животните имат нужда от вас!
Ако желаете да дарите на общинският приют, дарявайте САМО храна и я носете на място. Така ще можете да видите и какво е състоянието на кучетата там и с какво се хранят (отпадъци от домовете за стари хора).

Интересно защо общината не спира да пуска платени съобщения против мен и организацията, а не вложи тези пари в изхранване на животните си, което всъщност и е задължение!

Това е един от последните договори за дарения, разписан от Галина Стоянова.

Снимките на бебетата са правени преди 2 дни от доброволци.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram