Полезни за имунната система продукти представя Клуб „Хармония СПА“ със своя инициатива (ВИДЕО)

С много настроение, цветя и подаръци в Club Harmonia Spa бе отпразнуван Кралския рожден ден на Юлия Забунова, собственик на базирания в Казанлък СПА център, фармацевт и Бизнесдама на годината. Освен звездното преживяване, посетителите на храма за красота имаха възможността да се включат и в III модул на Академия „Чароид“, с лектор Николай Гетов, регионален представител на  „Ведра Интернешънъл“. Той презентира изключително полезния в борбата с вирусите и подкрепящ имунната система продукт Регулатпро, който енергизира всяка отделна клетка и постепенно възстановява първоначалните нива на енергия в тях, както и HuRaVio, който чрез иновативна си формула е ценен съюзник на имунната система при човешки папилома вирус HPV”.

Проектът „Академия Чароид“ е част от каузата „Личната Красота и Хармония“ на клуб Club Harmonia Spa. Следва неговото продължение. А утре, 23 ноември фармацевтът Юлия Забунова и нейната помощничка с каузите на красотата Цветана Станчева ще гостуват на клуб „Любородие“ в с. Енина. Срещата ще започне в 10:00 ч., с представяне на експертен ритуал за грижа за кожата, съобразен с есенния сезон. Всяка една от присъстващите дами ще може при желание да тества предлагащите се процедури по разрасяване и грижа за кожата на място.

Клуб „Хармония СПА“ остава отворен за още предложения относно гостувания, инициативи, както и уърк-шопове на тема грижа за нашето здраве и красота във всеки един от сезоните на годината.

За контакти: гр. Казанлък, жк „Изток“, ул. „Петьо Ганин“ 31

Тел.: 0431/84688 и 0878931668, рецепция

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram