Огромно благодаря!

0
29681
Парламентарни избори 2021#

„Искам да благодаря на всички хора, които се отзоваха в най-трудната битка в живота ми! Оказаха се наистина много – от цялата община, цяла България и чужбина. Надявам се всичко да свърши и да се радвам на сина ми Александър и този, който чакам да се роди през юни месец. Огромно благодаря!“- с тези думи получаващият невероятна подкрепа от казанлъчани Драгомир Танев се обръща към своите съграждани, след поредица от инициативи, целящи събиране на средства за лечението му в чужбина. 30 000 евро струва продължителната терапия, а лечението в клиника в Турция ще е поетапно.

Ето и какво още ни разказа Драгомир, след като се свърза с екипа ни, за да изкаже благодарност към подкрепящите го хора от цялата страна.

„Преди седмица завърши първият ми 5-дневен курс с химиотерапия. Преминах и всички изследвания и скенери, които тук не искаха да ми направят. В момента съм си вкъщи до 31.03.2021г и така през 21 дни ще трябва да бъда в клиниката в Истанбул. Лечението ще продължи 1 година, но през 3 месеца ще минавам изследвания, за да видим дали се подобрявам и дали ми действа терапията“, разказва ни Драго. Сумата, която се изисква за заплащането е за 6 месеца.

Сметката, по която се събират средства, е дарителска и може да послужи единствено и само за лечението му.

30-годишният Драгомир Танев живее със семейството си в Бузовград и страда от рядката болест Сарком на Юнг – тумор, който се появява предимно при малки деца и възрастни до 30 години. Можете да помогнете и като дарите средства по банков път на:

Банкова сметка номер:
BG29UBBS80021016032250
BIC: UBBSBGSF
Драгомир Димов Танев

Благотворителните инициативи следете на на https://www.facebook.com/groups/736004457064764/