На 29 и 30 септември с „Хармония СПА“ в София: За квантовата козметика, спектакъл и приятелска арт вечеря

Клуб „Хармония СПА“ Казанлък Ви отправя покана за участие в Модул II на Академия ЧАРОИД. Събитието ще се проведе в София на 29 и 30 септември – „На гости на Академия ЛИДЕРА“. Записването вече започна на тел. 0431/ 8 46 88 и 0878 931668.

Темата е “Квантова козметика – 5Д Матрикс реконструиране с течни мезоконци“, а лектори ще бъдат Цветелина Маймарова/собственик и управител на ЛИДЕРА ГРУП/ и Калина Георгиева/Производствен Директор на ЛИДЕРА/.

Квантовата козметика използва биомимични пептиди, които повлияват специфично физиологичните механизми на кожата и са алтернатива на дермалните филъри. Постига се възстановяване на обема и попълване чрез реорганизиране на колагеновите фибри и подреждането им в плътна структура. Така фибриногенезата се организира правилно и се създава добра структура на матрикса.

Феноменът стареене се ограничава чрез намаляване освобождаването на ацетилхолин и блокиране движението на калциеви йони към невроните, а лицето запазва натуралния си вид.

Разбира се, не може и без храна за душата. За вечерта е планирано посещение на „Седемте живота на Леа“ – авторски спектакъл на Роси Русева с песните на незабравимата Леа Иванова. На представлението се очаква да присъстват – Н. Пр. Вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, Хайгашод Агасян, Недялко Йорданов, Васил Стоилов, Калин Вельов, театрали и арт бохеми…

Финалът е приятелска вечеря с актьорския състав в духа на добрите кулинарни традиции.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *