„Натурел Козметикс“ – когато технологията доминира, но чувствеността е дефицит. А ние я пазим за вас

0
2542
Парламентарни избори 2021#

В XXI век, когато е нормално технологиите да имат решаваща роля в живота и бита ни, едно предизвикателство е факт. И то е съвсем реално и наблизо. Невероятно е как нечии ръце продължават да дават любов, да творят с лично усилие и стремеж към натуралното, за да се прояви красотата.

Влагането на лична енергия, усет и воля са марка стара като света и нова за днешните проявления на модата. Здравето и красотата са мантра, откакто светът светува, в която технологиите доминират. Но не винаги, защото е категорично, че връщането към изконните технологии изглежда екзотично. Но и спасително.

Да се чувстват жените привлекателни, желани и удовлетворени не е явление. Но е единичен факт да им дадеш алтернатива. И е реалност, която е възможна и достъпна.

„Натурел Козметикс“ e козметика, която е 100% натурална. Изцяло растителна, чиста и органична, създадена по специална ръчна технология, запазваща напълно ценните качества на съставките.

Реализира се в сърцето на световноизвестната Долина на розите в България. Радетелите й от фирма „Натурел Козметикс“ съчетават 400-годишните български традиции в розопроизводството с екзотиката от всички краища на света.

Проектът „Натурел Козметикс“ е вдъхновен от изключителния колорит и неземно ухание на вълшебните розови и лавандулови полета, които се простират само на километри от столицата на Долината – Казанлък!

От „Натурел Козметикс“ споделят, че чудесното местоположение и възможностите на Долината на розите ги провокират да се чувстват истински благословени от съдбата да инициират създаването на продукция, която е ценна заради самобитността си.

Изцяло натурална, ръчно направена, ароматерапевтична и подмладяваща козметика с най-качествени БИО и органични съставки от българско розово и лавандулово масло.

„Проектът „Натурел козметикс” не се е роди нито спонтанно, нито случайно, нито пък бързо…“, споделя авторката Ивелина Калчева.

Тя разказва, че „Натурел Козметикс” е резултат на години проби и грешки в живота й, дълги дни и нощи, в които буквално е боледувала от мисълта с какво точно да се занимава,  защото някак си не искала да се примири с мисълта да прави нещо до края на живота си, което да е просто работа.

„Исках да правя нещо, което  да ми носи радост и да търпи развитие! Но най-вече то да има СМИСЪЛ!“, доверява Ивелина.

„Да правя натурална и чиста козметика дойде като продължение на дългите години, в които горях по природния начин на живот, близостта с природата и любовта към българското ни розово наследство. В момента, в който идеята започна да се избистря, до мен професионално, категорично и непоколебимо застана моят партньор в живота. Веднъж видял искрата на щастие в очите ми, той просто никога не ми позволи да се откажа, колкото и трудности да се изпречваха на пътя ни. Оооо, а те бяха много, наистина много! И продължават да се изпречват, но просто няма начин ние да спрем, защото тази „работа” за нас е символ на радостта и надеждата за по-добър свят!“, искрена е Ивелина Калчева.

Тя обяснява, че за изработката на продуктите си използвани само най-качествени БИО и органични етерични и базови масла, органични флорални води и билкови извлеци, активни съставки с натурален растителен произход.

Продуктите от козметичната линия съдържат най-чистото и висококачествено органично българско розово и лавандулово масло, както и българска органична флорална розова и лавандулова вода. Те са извлечени чрез парна дестилация като за производството на само 1 г от безценното розово масло са необходими повече от 1 500 розови цветчета, брани на ръка при изгрев слънце.

Продуктите не съдържат абсолютно никакви силикони, петролни продукти, стабилизатори, изкуствени ароматизатори и оцветители, съставки от животински прозход. Никога не са тествани върху животни.

Вълшебно ухаещите, пухкави, ръчно изработени кремчета са копринено докосване, истинска наслада за кожата и духа!

Усетете природата върху кожата си, нахранете я с живот!

„Натурел Козметикс“ е до вас. Не се налага да я търсите, доверете се и ще я заобичате.

Вижте по-долу възможностите за вашия избор. Повече информация на фирмения сайт: https://naturelcosmetics.eu/

реклама