Мощна подкрепа за Атанас от Шипка, кампанията за него продължава

Атанас се бори с рак на белия дроб и метастази в мозъка. Той е преминал през няколко кръга химиотерапия, като в изключително тежко състояние бе подложен на операция в болница в Турция. Необходимата сума бе 25 000 евро.
След като се намали размера на тумора, му предстоят нови химиотерапии, лъчетерапии и последващо лечение. Заболяването е онкологично и лечението е етапно, затова има нужда от нашата подкрепа.

12 дни от старта на кампанията Шанс за живот на Атанас от гр. Шипка, 201 дарителя помогнаха да се съберат 68 111 лв чрез дарителската платформа PavelAndreev.BG
50 000 лв от тях са трансферирани от каузата „Ново сърчице за бебе Амая“, а други 2954 лв. са прехвърлени от кампанията за Георги Данев.

Извън платформата, над 34 обекта се включват с поставяне на дарителски кутии за Атанас.

Чрез временната кутия в театър „Любомир Кабакчиев“, по време на концерта на вокална група „Пеещи звънчета“ на 24 април, с помощта на посетителите са събрани 565 лв.

Първата операция на Атанас в клиниката в Турция е преминала успешно, научаваме от организаторите на кампанията. За нея са преведени 62 720 лв. Кампанията продължава, тъй като предстоят още процедури, лечения и операции.

Подкрепете Атанас с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut:

https://pavelandreev.bg/campaign/shans-za-jivot-na-atanas
Или по IBAN сметка:
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG31BUIN95611000706950
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Атанас Мермеклиев

(Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.)

Включете се в онлайн базара на платформата:
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup

Списък с обекти с налични кутии за дарения:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1la9HrPG77ZaxonrIJyApoxKlTPeFrNGn3aJTYirrrEk/edit

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram