Караджов, БСП-Казанлък: Не споделям управление с единствена цел – лична облага!

0
2556

„Не приемам подадена ръка, омърсена от рекет на фирми и корупция! Не споделям управление с хора, участващи в корупционни схеми, задкулисни игри с единствена цел: лична облага! И няма нищо лошо в свития юмрук след като зад него стои чиста съвест и неопетнен политически морал! Това е категоричната ми позиция по повод становището на кмета на #Казанлък Г.Стоянова, разпространено по медиите на 29.10.2020″.

Постът във Фейсбук принадлежи на председателя на групата общински съветнити на БСП-Казанлък Пламен Караджов.

Реакцията му от края на миналата седмица в социалната мрежа е по повод изявление на казанлъшката кметица по време на заседание на общинския съвет, в което Стоянова заяви по адрес на Караджов: „Ръководителят на групата съветници на БСП в Казанлък си позволи да илюстрира резултатите от вота на гражданите така: „Галина Стоянова не е кмет на ГЕРБ, а на ДПС и Ибушев“. В обръщението си към БСП тя каза още: „Подадох Ви ръка, встъпвайки с клетвата си пред Общинския съвет. (…)
Разбира се, че не “можем да  си стиснем ръцете, ако стоите със свити юмруци“.

Въпросното обръщение Стоянова дойде след реплика на Пламен Караджов в интервю за Пресс тв, че тя „не е кмет на ГЕРБ, а на ДПС и Ибушев“.

Общинските съветници от групите на ГЕРБ, “Алтернативата на гражданите” и ДПС в Казанлък в отговор на казаното от Караджов публикуваха декларации, с които се противопоставиха на думите на Караджов и ги обявиха за неверни. В тях се обяснява: „ПП „ГЕРБ“, МК „Алтернативата на гражданите” и ПП „Движение за права и свободи” гласуват в ЕДНА ПОСОКА, без да са водени преговори за коалиционни споразумения и да са подписвали такива“. 

За Пресс ТВ разбунилият духовете в казанлъшкия общински съвет Пламен Караджов коментира, че с тези декларации и изявление, само се потвърждава твърдението му, че кметът не е на всички казанлъчани.

Коментари от Фейсбук