Канген вода. Промени живота си със силата на живата вода!

0
2004

Промени живота си със силата на живата вода! В Казанлък вече може да пиете Канген вода.

Официален офис на ул. „Дондуков“ 10/ Улицата на услугите в центъра на Казанлък/

Там може да се запишете за ндивидуални демонстрации, възможност за поръчка на уреди за Канген вода във вашия дом. Технологията за производство на йонизирана Канген вода превръща чешмяната вода в естествен и удивителен антиоксидант и водород. С производството на Канген вода във вашия дом сами може да промените pH-то на йонизираната вода, като я превръщаме в това от което нашият организъм се нуждае.

При посещение в офиса на Казанлък и участие в демонстрациите ще получите безплатно 50 литра Канген вода, за да може лично да се убедите в качествата на живата вода.

Водата е живот, а  технологията Канген изчиства токсините, помага за облекчаването на различни здравословни проблеми. Живата вода.

За информация, на място в офиса или телефон 0889025602  Канген вода – в Казанлък

Технологията за производство на Канген вода в домашни условия е изключително популярна в Япония, Америка и Европа.  Чрез нея водата се превръща в лекарство и прекрасен антиоксидант?

За различните процеси в нашето тяло е необходимо различно ниво на pH (киселинна или при алкална среда). Благодарение на този метод ние можем да променяме сами pH-то на йонизираната вода, като я превръщаме в това, от което организмът ни има нужда при даден проблем.

 За пиене Пийте Канген вода през целия ден. За разлика от чешмяната вода, Канген вода има сладък, приятен вкус. При спазване на питеен режим ще установите, че от нея не Ви става тежко и че може да я пиете докато утолите напълно жаждата си. Приготвяне на храна Измивайте с нея зеленчуци и риба. Ароматът на броколите, лука, бамбуковите кълнове и др. става по-осезаем, ако ги бланширате предварително в Канген вода. Благодарение на това нейно свойство ще ползвате по-малко сол и подправки.  


Кафе и чай Ще се изненадате от пленяващия цвят, вкус и аромат на кафето или чая, които приготвите с Канген вода. Можете да използвате по-малка доза кафе или чай и ще получите богат вкус благодарение на тази вода, която може да извлече повече вкус и аромат от чаените листа и кафените зърна, отколкото чешмяната вода.

Лекарства Неутралната вода е отлична питейна вода, която се усвоява лесно от тялото. Пийте лекарствата си с тази вода, защото действието на лекарствата не е тествано с Канген вода. При пиене на лекарства действайте по следния начин: спрете да пиете Канген вода 10 – 15 минути преди вземане на лекарството. Пийте лекарствата си с чиста, неутрална вода, след това изчакайте най-малко 30 минути, преди да започнете да пиете отново Канген вода.  

Бебешка храна Използвайте тази вода за приготвяне на бебешка храна. За кърмачета (до 1 година) не се препоръчва използване на Канген вода дотогава, докато детето не започне да яде разнообразна храна. При бебетата движението на червата се различава от това на възрастните, защото те пият само кърма или адаптирано мляко. Така че за приготвяне на адаптирано мляко или чай не ползвайте Канген вода, а само чиста филтрирана вода.
Хигиена Дезинфекцирайте ръцете си и четките за зъби. Използвайте я като вода за уста и за гаргара при болки в гърлото.

Ресторанти, фитнес центрове, фризьорски салони… Силно киселинната вода доказва своите свойства в търговски обекти като козметични и фризьорски салони, ресторанти, хотели, училища, детски градини, магазини за домашни животни, домове за хора в неравностойно положение и др. Не само че ще спестите за почистващи препарати, но и ще внедрите зелената идея на работното си място.
Коментари от Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук