Загина казанлъшки пилот

Казанлъчанинът Йордан Йорданов загина при тежка катастрофа. По информация от полицията, инцидентът е станал на автомагистрала “Хемус“ преди разклона за  Провадия.

По първоначални данни, мъжът е управлявал лек автомобил „Хонда Сивик“, който по неустановени до момента обстоятелства, излязъл извън платното за движение и се блъснал в крайпътен билборд.

Йордан загина на 37 години. Познат на хората от града бе с множеството благотворителни инициативи, в които участваше още от ученик. По традиция от повече от 15 години се хвърляше в ледените води за дървения кръст на Йордановден, като многократно го е улавял. Тази традиция спазваше винаги, независимо къде се намира по света, се връщаше в Казанлък.

Йордан бе пилот от дълги години. Университетски преподавател. Има хиляди часове във въздуха като пилот на карго полети и гражданска авиация. Семеен.

С Йордан Йорданов се прощаваме утре. От 10.00, 19 юни, ще бъде опелото в църквата в Голямо Дряново, а от 12.30ч. – погребението в гробищния парк на селото.

Последно сбогом Данчо! Скърбим за теб, приятелю!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Загина казанлъшки пилот

Comments are closed.