Д-р Колев, Бюлетина №1: За сигурността на жителите предвиждам повече патрулиращи полицаи и връщането на Общинска полиция

Почитателки посветиха специално стихотворение на своя избраник за кмет

В навечерието на 1 октомври – Денят на поезията и възрастните хора, непринудена среща събра кандидатът за кмет д-р Иван Колев и негови симпатизантки.

Дамите в третата възраст споделиха свои наблюдения за състоянието на Казанлък и обитателите му, като отбелязаха, че хората се нуждаят от повече сигурност – патрулиращи полицаи, осветени улици, транспорт, който покрива целия град, безопасно придвижване на пешеходците, сигурни зони за отдих.

От своя страна д-р Колев се съгласи и посочи, че наличието на повече патрулиращи полицаи води до възпиращ ефект спрямо нарушителите на обществения ред и заяви намерението си при бъдещо управление на общината под негово ръководство, да предприеме всичко необходимо за връщането на Общинска полиция, а увеличаването на патрулите е залегнало в програмата му.

Относно споделеното недоволството заради презастрояването в града и лошата инфраструктура, д-р Колев коментира, че е необходим сериозен дебат за един генерален план-визия за устройството на града и населените места за 15 – 20 години напред, по който да работят всички бъдещи кметове, а не на парче, както е сега.

В тази връзка кандидатът за кмет разказа за своя план да създаде форум „Мечтите се сбъдват в Казанлък“, където всеки креативно мислещ човек да може да споделя идеите си и така ще бъде подпомогнато управлението на общината и увеличени общите ползи.

Посребрените дами изненадаха своя избраник за кмет и му посветиха стихотворение, само няколко часа преди отбелязването на Световния ден на поезията.  

На д-р Колев

За тебе, докторе любими,

с бастунче и със сетни сили

до урната ще стигна аз сега,

за да направя по-красив града.

Да може моят внук любим

в прекрасен град да гледа своя син.

По улици без дупки и без прах

спокойно да се прибере у тях.

И нека хирургичната ти точност

Града ни управлява без порочност.

За младите да бъде сладък хляба,

че ни доведоха до просешка тояга.

Успех, докторе!

На свой ред д-р Колев също рецитира стихове. Той избра строфи от Дамян Дамянов, за да поздрави своите почитателки и успя също да ги изненада.

В този естествен и неподправен разговор, освен споделеното взаимно желание за по-добър Казанлък с конкретни предложения, споделено почитание към лириката, прозвуча и споделеното и от д-р Колев, и от симпатизантките му убеждение, че най-важна е любовта към хората. Според дамите тя е „извор на радост и щастие“ за всеки, особено всеки управленец.

„Вървя по улиците на Казанлък вече доста години и да ме поздравяват хората с благодарност   и уважение за мен е ежедневие и най-важното, защото е искрено признание. Получил съм толкова много любов“, призна чистосърдечно независимия кандидат за кмет, издигнат от Коалиция „БСП за България“.

За д-р Иван Колев ще гласуваме с Бюлетина №1 на Местни избори 2023 на 29 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram