Граждани на Казанлък: Да се заиграваш със страховете на хората е престъпление!  

ДО

РЕДАКЦИИТЕ

НА

ПРЕСС ТВ И КАЗАНЛЪК.КОМ

                     Уважаема редакция,

Пише ви група граждани от Казанлък. Искаме да изразим нашето недоволство и възмущение от факта, че в последните дни в общественото пространство се лансира едно твърдение, което няма общо с истината. В завод „Арсенал“ се тиражира тезата, че служебното правителство възнамерява да възпрепятства и да спре поръчките на оръжейницата, което неминуемо ще доведе до съкращаване на част от работниците в предприятието.

Подобно твърдение няма нищо общо с истината. С наближаване на изборите сигурно подобни твърдения ще зачестят. Но нашите съграждани трябва да знаят, че подобни инсинуации нямат място в честната предизборна надпревара. Служебното правителство няма подобни намерения. Последното нещо, което биха искали управляващите е увеличаване на безработицата в и без това кризисното време. Служебното правителство нито съкращава, нито назначава.   А да предприеме действия да бъдат спрени поръчките на „Арсенал“ би било равносилно на самоубийство.

Затова настояваме ръководството на „Арсенал“ и управляващите в Общината да спрат да всяват паника сред работниците. Да се заиграваш със страховете на хората е престъпление!  

                                                                                                 Граждани на Казанлък    

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram