Въвеждат електронни купони за столовото хранене на казанлъшките ученици

0
2101

Училищата от Община Казанлък  се присъединяват към уеб портала Smartercard.bg за зареждане на електронни купони за столово хранене на учениците!

Предоставяме възможността за заявки и заплащане на храна за децата онлайн. Това съобщават от фирмата, отговорна за столовото хранене на повечето училища в града. Разбира се, остава възможността да се поръчва училищния обяд и по досегашния ред. Порталът обаче ще улесни в голяма степен ползващите го родители и ученици в цялостното управление на процеса по заявяване и управление на здравословното училищно хранене. Новата система ще замени хартиените купони в столовата с електронни. Това ще спести на родителите време, няма да се налага в работно за тях време да идват до училището и да се редят на опашки за купони.

Чрез портала родителите и настойниците ще могат да поръчват училищния обяд на децата си по интернет, да заплащат онлайн с карта обяда и заявените услуги чрез онлайн платежна система, да управляват електронните дневни купони за учениците в случай на отсъствие на детето, да отказват или пренасочват купона в рамките на деня. Ще могат в онлайн режим да проследяват дали детето е получило обяда си, и да имат пълна статистика за направените и заплатени месечни поръчки.

Цената за поддръжка и обработка на профила на родителя или настойника и данните на ученика в електронната платформа Smartercard.bg е 3.60 лв. на месец/дете. Сумата се заплаща от родителите, които ще се регистрират и ще ползват on-line платформата на период – месец, учебен срок или учебна година. Със своята надеждност СИСТЕМАТА е съобразена с всички изисквания за сигурност и работа с лични данни.

Коментари от Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук