„Бъдеще за децата“ ни кани да влезем в ботушите на Дядо Коледа

Започна традиционната „Акция Дядо Коледа“ на казанлъшкото Сдружение „Бъдеще за децата“.

За десета година поред, екипът на организацията ще обедини казанлъчани и приятели от близо и далеч под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

Кампанията ще се проведе в дните от 1 до 12-ти декември. В нея ще се включат 220 „коледни приказки“. Това е и числото на децата, лишени от родителски грижи, в риск или в неравностойно положение, които ще бъдат подпомогнати от доброжелатели.

Вълшебните елхи на „Акция Дядо Коледа“ ще бъдат две – едната е разположена във фоаето на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, /до парк „Розариум“/, а другата е поставена в магазин „Вимакс“ /посока с. Бузовград/.

Специалните писма съдържат информация за малчуганите, техните семейства и очаквания подарък. Всяка история има номер, който ще помогне пакетът да стигне до конкретното дете. Няма лични данни, с оглед запазване самоличността на децата и близките им. Към инициативата за пореден път се присъединяват и служителите на Арсенал АД, Завод 6, Цех 120, Хотел Севтополис Медикал & СПА в град Павел Баня, и още една фирма от нашия град, чиито служители вече си избраха истории на деца в риск.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram