Петър Бояджиев: Шофьор на сикаджията Маджо и бияч на бабички казват, че няма да дадат властта

0
1164

Гледам вчера един шофьор на сикаджията Маджо, една торба с л..на, премесени с алкохол и един бияч на бабички, се изпъчили в Министерки съвет, след като вече четвърта година управляват България да казват, че власт няма да дадат.

И какво си помислих. Някои хора, израстнали при комунизмът, на висок глас клеймят и дават акъл на едни млади хора излезли по площадите на България, да не свалят този троен срам за България от власт защото щели да сгрешат и да докарат комунистите. Абе хора, вие грешите вече 30 години. Вие нито комунизмът, като хората, сте изгонили от България, нито пък Русия. Всяка година вземате безвъзмездни 2 милиарда евра от Брюксел и веднага ги превеждате на Русия, за да сте зависими от нея енергийно и още как. Строите тръба с ваши пари, за да заробва Русия с газта си и други европейски страна.

Да ѝ плащате за да произвежда оръжия серщу вас и да ви изпраща агентите на ГРУ да мърсуват. Ами оставете тези млади хора да направят своята грешка. Те не могат да ви са конкуренти по грешки. Видяхме вие какво можахте, нека сега и те да опитат. Във всеки случай, след това което вие сте направили си е карикатура да им бъдете учители. Ами погледнете се в огледалото. Единствената страна в която има партия, която да е наследник на БКП сте вие в България. Навсякъде тези наследници са отдавна в небитието.

Петър Бояджиев, Фейсбук

Фрог

Коментари от Фейсбук