Новини от вас: Уволниха дисциплинарно гл.финансов контрол на Института по розата

В редакцията на www.presstv.bg пристигна писмо от група работещи в казанлъшкия Институт по розата. Писмото е с днешна дата и съдържа твърденията на служителите. Публикуваме без редактора намеса. Медийна група „Вис виталис“ не носи отговорност за съдържанието.
Подаваме ви само сигнал за безобразията в Института по розата.“ Как се унищожава един институт“ . Повода е днес Директора Чаушев НЕ допусна на работа служител на име Страхил Асенов- Главен финансов контрол и ревизии. Беше отстранен от работа заради това, че сигнализира ССА за злоупотребите които се вършат със знанието на директора в лицето на Тенчо Тенев-началник ПЕБ. В момента се продават разсади лавандула на частни лица без надзор. Нормална практика е да присъства финансов контрол, домакина, агронома. Брои се, прави се протокол към фактурираното. Това НЕ става. Отделно се закупиха миналата седмица 25 тона амониева селитра при нужна 5 тона и то без обществена поръчка и чрез трета фирма агроаптека Чавдаров. Не знам, хората в Института са подложени на огромен страх. Вчера имаше проверка, Чаушев извика сина си зам.областен Христо Чаушев да го защитава. Наглоста им няма край. Моля ви дайте гласност за безобразията на доведения от Герб и Галинка 75 годишния Чаушев да разпродаде и последното богатство на града. Както и дайте гласност защо днес беше уволнен дисциплинарно главния финансов контрол Страхил Асенов. Не го допуснаха до работа, но Чаушев се е подсигурил, накара 3 души да пишат че уж бил проблемен. Да проблемен е защото им вижда кражбите.Гербаджиите нямат спирка,а кметицата да си прибира доведения от нея Чаушев.
Дайте гласност но това!  
За съжаление страха е огромен и този сигнал просто е анонимен но ФАКТ!!!
 Благодаря ви, би било добра статия сега преди изборите,. Реалността-факт, Моля проверете лично защо финансовия контрол днес сряда бе унижаван да стои пред протала и Недопуснат до работното си място- Страхил Асенов.
Сега вече ще крадат без контрол…..!!!!!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram