„СПРИ КАРУЦИТЕ-УБИЙЦИ!“ Всеки може!

Властта, местната, мълчи! Мълчи кметът. Депутатите мълчат. Мълчат общинските съветници. Голямата част от нас, изтръпнали и гневни, също мълчат. Полицията чака разпореждания…

Тишина… Която убива. И която има лица – Вики и Цанко.

 

Медийна група „Вис виталис“ призовава: Да разцепим тишината! Да не мислим за имиджа, а за живота!

Екипът на прессгрупата стартира инициатива за разрешаването на проблема, свързан с движението на ППС с животинска тяга на територията на община Казанлък.

Като медии, ние не можем да останем безразлични към въпрос, който от години застрашава безопасността на хората и особено към трагедията, в която на 27 октомври 2018 г. двама младежи загубиха живота си. Според нас, е недопустимо това да се случи отново.

Затова се обръщаме към всеки казанлъчанин с апел „СПРИ КАРУЦИТЕ-УБИЙЦИ!“

Скъпи съграждани, да покажем смелост и гражданска сила и да принудим, но и да помогнем,  властта в Казанлък да си свърши работата. Още повече, че за движението на ППС с животинска тяга има пълна нормативна уредба – с правила,  задължения и контрол. Законите са за всички, общинските наредби – също.

Призоваваме всички вас, гражданите на община Казанлък: работещи и неработещи, ръководители и редови служители, институции, организации, синдикати, сдружения, клубове, млади и възрастни – да не чакаме нова трагедия, а да се обединим и заедно да се справим с този проблем!

Всеки може да спре каруца-убиец!

И ти можеш: виж стряскащата видео-хроника – малка част от всичко, което се случва по улиците в общината, снимай нарушение и качи снимката в нашия сайт, изпрати сигнал на presstv.bg, напиши коментар, предложи решение, дай идея.                                                                                                                                              Чрез нас те ще стигнат до Община Казанлък.

Призоваваме кмета да реагира на всеки сигнал или предложение на гражданите и да дава отговор на всеки техен въпрос. Ние ще публикуваме тези отговори – до момента, в който нашият кмет отчете пред своите съграждани, че безпрекословно изпълнява задълженията си по Наредба 30.

Медийна група „Вис виталис“ се ангажира да изпраща всеки постъпил от вас сигнал или предложение до кмета на община Казанлък и да настояваме за своевременна реакция и отговори от страна на госпожа Галина Стоянова, които ще публикуваме.

 

В тази тишина ни ограбват, удрят и заплашват… За нея сме виновни всички.    Време е да действаме, да не чакаме и това ужасно събитие да отшуми.

 Докато не бъде въдворен пълен и законен ред!

Медийна група „Вис виталис“

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram