Четири златни и два сребърни медали за ММА бойците на Казанлък от софийски турнир

Четири златни и два сребърни медала спечелиха състезателите на „Аргус ММА Казанлък“ от участието си в състезанието с олекотен правилник TRIBE FC: Dominator, което се проведе на 25 октомври в столичната зала „Триадица“.
Над 80 участника събра събитието, в което сили премериха състезатели от цялата страна, както и от Македония. Освен мъжете в клетката и татамито имаше и участие от страна на юноши и жени.
Носител на златен медал в групата при мъже Дивизия, 61кг., е възпитаникът на казанлъшкия треньор Красимир Аладжов Диан Минчев. В категория 84 кг. сребърен медал за клуба си спечели Стефан Кръстев. Гюлтен Котелов е с първо място при 66-килограмовите. При по-тежките, категория 70 кг., медалите за клуб „Аргус ММА“ Казанлък са два. Дориан Дерменджиев се пребори за златното отличие, а втори е Александър Дилов. Красирането при мъже 93 кг. оглави отново казанлъшки състезател – Тенчо Караенев.
7 участника на „Аргус ММА“ заведе в София треньорът на бойците Краси Аладжов от общо над 20-те трениращи в залата на стадион „Севтополис“.

Повечето от момчетата, които идват за да тренират го правят заради самия спорт, като хоби и за форма, споделя Аладжов. Той е изключително доволен от поредния успех на своите момчета, които за малко да повторят резултатите си от април, когато в София на поредния аматьорски турнир спечелиха и отборна титла.
В три големи форума тази година записаха участие младите състезатели на спортния клуб от Казанлък.
През  април те пожънаха успех в софийски турнир TRIBE FC: Dominator, където спечелиха 6 златни, бронзов медал и купата за отборно представяне на състезанието. В началото на май в Пловдив в аматьорски турнир по ММА „Арена“казанлъчани се пребориха за два златни и един бронзов медал.
В зимните месеци за момчетата на Красимир Аладжов подготовката за големите турнири при аматьорите изцяло продължава в залата за трениронвки на казанлъшкия стадион.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram