Борис Кърчев, кандидатът на ГЕРБ за Парламента, с фирми-клонинги връща времето назад и печата неверни договори

Като авторски колектив за неистински документи са действали в продължение на повече от година сегашният кандидат за депутат от ГЕРБ Борис Кърчев и съдружниците му Бойко Байчев и Стоян Стоянов. Създавали са фалшиви договори, за да защитят пред съда съмнителните си действия около сделката с продажбата на електронно-съобщителната мрежа /ЕСМ/ на Казанлък от тяхното „Би Би Си Кейбъл” ООД на друго дружество.

Фирми, в чиято вреда е сделката, атакуват в съда продажбата, и най-вероятно, за да заметат истинските си намерения, тримата от ООД-то правят невъзможното –

фалшифицират дори и …времето.

Предисторията е важна, защото в хода на съдебните процеси се изяснява, че „триумвиратът” Кърчев-Байчев-Стоянов не се посвенява да изкриви и категорията „време” в опита да манипулира не един съдебен състав.

Според Търговския регистър „Би Би Си Кейбъл”ООД е регистрирана на 13 май 2008 г., след 26 февруари 2015г. дружеството се представлява от тримата и то само и единствено заедно като негови управители! Окончателно на 9 октомври 2015г. „триумвиратът“ прехвърля дялове от въпросното ООД в други свои фирми, както и на малокалибрения съдружник в същото дружество Георги Христов

след което ООД се трансформира в ЕООД

с едноличен  собственик и управител същия този Георги Вълчев Христов.

„Триумвиратът“ решава и продава електро-съобщителната мрежа /ЕСМ/ на вече бившия кабелен оператор в Казанлък. Сделката е осъществена на 19 май 2015г.

Продавачът „Би Би Си Кейбъл” ООД прехвърля собствеността на ЕСМ върху „ИНТЕРНЕТ ГРУП” ЕООД. Нотариус Елка Тончева от Стара Загора е изповядала сделката. Логично следва „ИНТЕРНЕТ ГРУП” ЕООД вече да е придобил права на собственик, според нотариата.

Всъщност, във фантазиите на троицата Кърчев-Байчев-Стоянов не е съвсем така, защото според подправено копие на Договора за покупко-продажба от 19 май 2015г., незаверено нотариално, но представено в съда, „Би Би Си Кейбъл” ООД след продажбата си запазва правото на ползване /!?/ на същата мрежа до 31 декември 2018г.!

Излиза, че в „ИНТЕРНЕТ ГРУП” ЕООД са се събрали едни лекомислени хора, щом купуват нещо, ама то ще стане тяхно след три години. За това разказахме в предходния материал, ЧЕТЕТЕ ТУК:

Ето неистинските документи, съставени от Борис Кърчев, кандидата за депутат от ГЕРБ

Веднага след продажбата „Би Би Си Кейбъл” ООД на 25 юни 2015г. изпраща съобщение до Комисията за регулиране на съобщенията /КРС/, че прекратява изцяло предоставянето на обществени електронни съобщителни мрежи и/или услуги и е

поискало да бъде заличено от публичния регистър

Демонстрирано е пред регулаторния орган, че „Би Би Си Кейбъл” ООД вече няма общо с мрежата и предоставянето на услуги по мрежата. А пък в същото време ще ползва същата тази мрежа още три години!!! Преглед на по-късна кореспонденция с КРС разкрива още гротескни ходове, но това е тема за друг материал.

 

Фирмите, които са прецакани от продажбата на мрежата, по един или друг начин, завеждат дела през 2016 г. и именно в съда лъсва далаверата.

Кърчев и компания започват като печатница за фалшиви документи да съставят един след друг договори, вероятно писани на коляно и със задна дата, които са наивно неистински и с които се опитват да обслужат защитата си в съда, но тя не издържа. Явно в бързината да спасят кожата и в усилието си да заблудят съда, те изпадат в откровен инфантилизъм. Ето как:

-на съдебно заседание на 1 юни 2016г., една година след сделката с продажбата, троицата съуправители представят пред съдебния състав поредния договор. И той няма нотариална заверка. Но е преинтересен, поради фантастните си лутания във времето.

Договорът е от 11 юни 2015г. и е подписан между управителя Георги Христов на

 

„Би Би Си Кейбъл” ЕООД /!!!/, което предстои да бъде учредено, забележете/!/ … след шест месеца, чак на 9 октомври същата година,

 

и „БУЛСАТКОМ” ЕАД, представлявано от Пламен Генчев.

Към същата дата, 11 юни 2015г.,  легално съществува само „Би Би Си Кейбъл” ООД с управители Кърчев-Байчев-Стоянов. ЕООД още няма, но „премятането“ в бъдещето е очевадна машинация.

Странно е как някакво нереално еднолично дружество се материализира, а едноличният му собственик става страна по договор.

 

Фантомът от бъдещето

 

на всичко отгоре си позволява уж продадената вече мрежа на „ИНТЕРНЕТ ГРУП“ ЕООД  да даде за поддръжка на „БУЛСТАКОМ“ ЕАД. Дава чужда собственост с Договор, според който „Би Би Си Кейбъл” ЕООД  с управител Георги Христов, като ВЪЗЛОЖИТЕЛ   възлага, а ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ „БУЛСАТКОМ” ЕАД приема:

 „да извършва със собствена или наета работна ръка, материали и консумативи, постоянна поддръжка и обновяване на на ЕЛЕКТРОННО-СЪОБЩИТЕЛНА МРЕЖА на територията на Казанлък, според което възложителят заплаща на изпълнителя възнаграждение”.

Срокът на договора направо кърти: 31 декември 2018г.!!!

Странно, в този период според фалшивия договор „Би Би Си Кейбъл” ООД  си запазва мрежата, преди да я предаде на „ИНТЕРНЕТ ГРУП“ ЕООД също на 31 декември 2018г., пък фантомния му клонинг „Би Би Си Кейбъл” ЕООД  я харизва на „БУЛСАТКОМ“ ЕАД.

%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80-1

dogovor-2

dogovor-3

 

 

 

 

 

 

Не малко футуристи биха завидели на утопичния сюжет с халюциногенната и рязка

поява от бъдещето на фирма,

която пада от небето буквално и започва да се разпорежда с чуждо имущество.

Фирма, все още несъществуваща дава за поддържане мрежата, на която не е собственик,  дори и ще плаща /!!!/ за това на трета фирма. По време на съдебния процес дори е извадена и фактура за няколко плащания от „Би Би Си Кейбъл” ЕООД  с управител Георги Христов към „БУЛСАТКОМ” ЕАД!!!

Наивитетът тук бележи сериозен пик и поражда въпроса колко кухи са тези плащания? По-кухи от кухото ЕООД или още повече?

И дали не става въпрос за укриване по този начин на данъци,

тъй като пред съда представените вероятно фиктивни фактури са с шестцифрени суми?

Въпросната мрежа, причината за цялата измамническа сага, е описана във всички договори – и в оригиналния, заверен от нотариус Елка Тончева, и в неверните  и то подробно като параметри и е изключена хипотезата, това да са различни три мрежи в Казанлък.

Електронно-съобщителната мрежа в Града на розите е една, а историята на прокарването й и придобиването й от „Би Би Си Кейбъл”ООД е като трилър, но за това друг път.

Георги Христов се разписва под договора в момент, в който е нелегитимно лице,

Сделката е прецедент. Не само от правна и икономическа гледна точка. За морална и литературна е обидно да отворим дори дума.

Готовността по договор на „БУЛСАТКОМ” ЕАД, което пък приема да поддържа и обновява мрежа, която е вече собственост на „ИНТЕРНЕТ ГРУП” ЕООД, пък „Би Би Си Кейбъл” ООД си я запазва за три години напред също да я поддържа, изглежда меко казано илюзорна. Тепърва ще се говори и за това.

Цялата схема се завърта от тройката съуправители на „Би Би Си Кейбъл”ООД  по причини, които никой не смее да изрази засега гласно. Съмненията са, че  един от мотивите им е

подвеждане на данъчните власти, за да бъде ощетен бюджетът с укриване на налози

от продажбата на мрежата. А в схемата са навързани не само кухи фирми, но и реални, предполага се, споделящи същото усилие да скрият няколко стотин хиляди лева данъци.

Не по-слаб е подтикът на тримата Кърчев-Байчев-Стоянов с нечистите маневри да бъде осуетено търсенето на

правата на преждевременно спряната местна телевизия Пресс ТВ,

съответно и диренето на неустойка от СД „Вис виталис – Самарски и сие“ за едностранното нарушаване на договора за излъчване от страна на „Би Би Си Кейбъл”ООД.

След стопирането на канала Кърчев разви светкавична политическа кариера – още през есента на 2015г. стана общински съветник от ГЕРБ в Казанлък, без да е бил разпознаваем или поне сравнително активен член на партията на Бойко Борисов. Сега е кандидат за депутат от ГЕРБ, поставен на гарантираното второ място в старозагорската листа. Очевидно има заслуги за това, след като

редящите листата го предпочетоха

пред далеч по-популярни, партийно лоялни и активно работещи за партията години наред активисти от града и общината, при това с прилични и приблизително чисти биографии.

Към CV-то на Борис Кърчев могат да се добавят и още поразителни факти и документи за това

как се пренебрегва скандално правото и реда у нас.

Готвещият се да кове закони Борис Кърчев явно ще влезе в Парламента не само с протекции след изпълнена политическа поръчка, но и с безподобен арсенал от умения за фалшифициране на документи.

Екипът на Пресс ТВ вярва на трезвия разум на избирателите, както и в проактивността на Прокуратурата.  

 

На снимката горе:  Борис Кърчев се откроява със солови изпълнения в ролята на благодетел. Какво ли се съдържа още в торбата му?

Свързани публикации:

Ето неистинските документи, съставени от Борис Кърчев, кандидата за депутат от ГЕРБ

ВАСИЛ САМАРСКИ: ТАМ, КЪДЕТО СВЪРШВА ИСТИНАТА И ДОКУМЕНТИТЕ, БИТУВАТ КЛЕВЕТИТЕ

ГЕРБ ВАЖНО! ПП ГЕРБ сигнализира ЦИК за серия закононарушения от медиите на Самарски

Б.Кърчев /ГЕРБ/ цака и рекламна агенция с 600 хил.лв. Стреми се за депутат с борчове за стотици хиляди левове

Как целещият се в Парламента Борис Кърчев & компания продадоха на себе си имот под възбрана

Чичеков: „Би Би Си кейбъл“ откраднаха бизнес за милиони и си купиха индулгенцията и от ГЕРБ

Борис Кърчев се сили към Парламента след серия отблъскващи закононарушения

Господин Кърчев, ако ще ковете закони, започнете първо да ги спазвате!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram